Jump to content

zBHD

Member
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

About zBHD

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Sex
  Barbat

Recent Profile Visitors

20 profile views
 1. zBHD

  Propunere

  Da stiu, eu ma referam la cele brute ca pica foarte mult si sunt foarte ieftine in shopuri. Plus ca plyari nu le desfac deoarece le este lene sa le faca legendare.
 2. Dupa parerea mea ar ajuta chestia asta.Porpun adaugarea la craft a corurilor BRUTE. De exemplu la 10 coruri brute sa-ti dea unul legendar. Cu ce ar ajuta?: Pai am vazut prin shopuri coruri brute la x200 bucati cu 30kk, 50kk + ca ocupa spatiu in inventar si pica foarte mult.
 3. 1. Nume și prenume: Radu Adrian 2. Numele tău din joc: zBHD 3. ID Skype: live:1cf1b322b7af37a2 4. Ce părere ai despre server?: Am o parere buna, se vede ca sa lucrat mult la el. 5. Ai fost vreodată sancționat(ă) în joc? Dacă da, de ce?: Nu, nu am fost niciodata sanctionat. 6. Numărul aproximativ de ore ce îl poți petrece online pe zi: Aproximativ 3-4 ore pe zi. 7. Precizează vârsta și spune-ne câteva lucruri despre tine.: Am varsta de 19 ani. Sunt un baiat comunicativ, receptiv, caruia ii place sa faca lucruile asa cum se cuvine.Sunt serios, capabil, calm, respectuos, cu simtul umorului atunci cand este cazul. Imi place sa-mi fac prieteni noi si sa cunosc persoane cu care sa colaborez. 8. Cu ce crezi că se ocupă un helper?: Mentinerea disciplinei si ajutarea playerilor. 9. De ce ar trebui să te acceptăm pentru o astfel de funcție?: Deoarece am rabdarea necesara pentru a ajuta playeri cu orice intrebare, nelamurire despre server. 10. Descrie stilul tău de rezolvarea unei probleme.: M-as gandi de 2 ori la rezolvarea problemei si as actionai calculat. 11. Cum ai răspunde unei cereri de ajutor care spune „Ce trebuie să fac pe server?”?: Sincer i-as zice sa se distreze. Dar depinde ce doreste sa faca si l-as indruma sa faca ce am facut si eu. 12. Respecti regulamentul?: Desigur.
×
×
 • Create New...